GRÄVMASKIN UTBILDNING

JTECH utbildar inom hjullastare godshantering anläggning

GRÄVMASKIN UTBILDNING

Kurslängd: 1-2 dagar beroende på förkunskaper
Efter avslutad och efter godkänd kurs, utfärdas utbildningsbevis för maskinslaget du har gått kurs för. Utbildningen kan ta allt från några timmar till 1-2 dagar beroende på dina förkunskaper. Kontakta oss för mer information om vad som gäller för just dig.
Löpande utbildningar.

Pris
Från 9 900 SEK (ex. moms).

Utbildning för alla
Vi utbildar företagare och privatpersoner.

Orter som erbjuder grävmaskin utbildning
Vi finns över hela Sverige.
Vi kommer ut till er och kan även utbilda på plats hos er.
Rikstäckande, Stockholm, Gävle, Örnsköldsvik, Karlstad, Skellefteå, Östersund, Malmö, Borås och Piteå.
Men även i Finland om det önskas.

INFORMATION – GRÄVMASKIN UTBILDNING

För att få arbeta med grävmaskin krävs rätt kunskaper och utbildning. Det är arbetsmiljöverket som ställer krav på grävmaskinsutbildning, för att säkerställa att arbetet med grävmaskin och arbete på väg inte skulle innebära några risker för olycksfall och ohälsa.

 Att ha rätt utbildning är avgörande för att lyckas i bygg- och anläggningsbranschen som maskinförare. Om du är intresserad av att bli en kvalificerad grävmaskinoperatör är det viktigt att du får en grundlig och professionell utbildning med Jtechs yrkesbevis.

 Jtech specialiserar sig på att erbjuda toppmoderna grävmaskinutbildningar som ger dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att kunna excellera i din karriär som maskinförare. Läs vidare för att upptäcka hur vår grävmaskinsutbildning kan ta din karriär till nya höjder.

Vi håller utbildningen över hela Sverige som t.ex. på följande orter:
Stockholm, Gävle, Örnsköldsvik, Karlstad, Skellefteå, Östersund, Malmö, Borås, Piteå samt Kiruna & Gotland. Vi är rikstäckande och behöver du utbildning på din ort kontakta oss.

Vi utför även utbildningar i Finland om det önskas. 

VAD INGÅR I VÅR GRÄVMASKINSUTBILDNING

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig att köra grävmaskin och arbeta med maskinen. Att arbeta med exempelvis att gräva kabelschakt, planera ut schaktmassor, göra återställningar och köra maskinen på ett tryggt och säkert sätt på allmän väg samt privat plats Vi utbildar även på ledningskollen.

 Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom teoretiskt lärande och praktiska övningar för att hjälpa dig att förstå grävmaskinens funktioner, säkerhetsföreskrifter och effektiva arbetsmetoder. Vi strävar efter att ge dig en heltäckande utbildning som rustar dig för framgång som maskinförare i branschen.

Du får bland annat lära dig om arbetsmiljö, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn, manövrering, arbete på väg och anläggning, under utbildningen. Utbildningen ger dig grundliga kunskaper för att bli maskinförare och köra grävmaskin.

Efter avslutad kurs och godkänd utbildning samt kunskapsprov, utfärdas ett Jtech utbildningsintyg. Har du kunskaper eller erfarenhet sedan tidigare, kan kursen bli kortare då det kan bli validering på maskinutbildningen. Med andra ord, ett kompetensprov avges och en uppkörning med grävmaskin.

 Ett godkänt kompetensprov under utbildningen ger ett yrkesbevis/utbildningsbevis från Jtech.

ARBETE PÅ VÄG

För att få utföra jobb och köra olika grävmaskiner eller andra anläggningsmaskiner kräver myndigheter, beställare och kollektivavtal krav på kunskaper, utbildning och kompetens för den som ska kunna bli maskinförare.

Beställare kan ofta ha olika egna specifika krav på utbildning. Trafikverket har bland annat krav på arbete på väg utbildning. Ofta ingår också sådana krav som en del av avtalet mellan entreprenören och beställaren. Det gäller oftast även för underentreprenörer att man har ett sådant utbildningsintyg.

GRÄVMASKINSUTBILDNING- FÖR SÄKERHET OCH TRYGG ARBETSMILJÖ

Vi förstår vikten av säkerhet när det gäller maskinförare av grävmaskiner. Därför inkluderar vår grävmaskinsutbildning en noggrann genomgång av säkerhetsföreskrifter och praxis som är specifika för grävmaskin.

 Du kommer att lära dig om trafiksäkerhet, korrekt skyltning, hantering av hinder och andra viktiga aspekter, för att säkerställa en säker arbetsmiljö för dig och dina medarbetare när man framför dessa maskiner.

 Vår målsättning är att utbilda dig så att du kan utföra ditt jobb med grävmaskinen med högsta säkerhetsstandarden i åtanke.

HJULLASTARE OCH GRÄVMASKIN UTBILDNING, RIVNINGSROBOT

Förutom utbildning för grävmaskin har vi även utbildning för hjullastare. Vill man ta dem båda på en och samma gång, kan vi även erbjuda en kombinerad paket utbildning för hjullastare och grävmaskin utbildning. Lär dig hantering av båda maskiner på en gång.

Efter slutförd kurs och godkänt kompetensprov får man ett yrkesbevis för att köra både hjullastare och grävmaskin. Kursen varar oftast två dagar, men kan vara kortare om man har erfarenhet sedan innan. Efter slutförd utbildning får man ett yrkesbevis. Hör av dig till oss och börja din färd till att få ditt yrkesbevis inom några veckor.

KONTAKTA OSS IDAG OCH BÖRJA DIN RESA

Välkommen att kontakta oss idag för mer information om grävmaskinsutbildning. Vi erbjuder även paketutbildning som innehåller utbildning av grävmaskin + hjullastare med godshantering & anläggning.

Vi kan registrera utbildningar på ID06 då vi är ID06 ackrediterade.

Vi har företagsförlagda maskinutbildningar och vi utbildar även privatpersoner.

Kommande kursstarter

Dag Månad, 2024
Öppen utbildning
Stockholm

Dag Månad, 2024
Öppen utbildning
Gävle

Dag Månad, 2024
Öppen utbildning
Örnsköldsvik

Dag Månad, 2024
Öppen utbildning
Karlstad

Dag Månad, 2024
Öppen utbildning
Skellefteå

Dag Månad, 2024
Öppen utbildning
Östersund

Dag Månad, 2024
Öppen utbildning
Malmö

Dag Månad, 2024
Öppen utbildning
Borås

Dag Månad, 2024
Öppen utbildning
Piteå