Proffs på Maskinutbildning & Markarbeten

JTECH håller maskinutbildningar över hela Sverige, boka tid redan idag. Våra utbildare innehar certifiering och yrkesbevis för alla maskinslag.

30 års erfarenhet inom markarbeten

Jtech är byggproffs inom markarbeten och byggnader, vi har tillsammans samlat över 30 års erfarenhet, inom markarbeten och maskinutbildningar.

Läs mer om oss
Markarbeten

Markarbeten

Vi på Jtech har bred kunskap och tillsammans över 30 års erfarenhet inom markarbeten och byggnation. Kontakta oss om du behöver helhetslösningar för vägarbeten. Där vi har tma-bil samt flaggvakter. Vi utför även schakt & grundarbete, monteringsarbeten, elentreprenad samt kabeldragning & ledningsarbeten.

Läs mer om våra tjänster
Maskinutbildning

Maskinutbildning

Jtech utbildningar borgar för en säkrare arbetsplats, samt kunskapen om att framföra maskiner och att använda dem på ett tryggt och säkert sätt. Våra duktiga instruktörer reser till er och utbildar på plats hos er. Jtech utfärdar alltid utbildningsbevis efter godkänd kurs. Kontakta Jtech Maskinutbildning AB idag för att säkra er arbetsplats.

Läs mer om våra utbildningar
Maskinutbildning

Charge amps - laddare för villor och BRF:er

Jtech installerar Charge Amps laddningsstationer för dig som husägare och BRF:er. Charge Amps erbjuder stabila och säkra laddningsstationer för era elbilar. Jtech sköter allt från planering till installation.

Kontakta oss för installation
Maskinutbildning

laddningsstationer för företag och kedjor

Vi på Jtech ser till så att ni kan erbjuda era anställda och besökare snabb och enkel laddning av elbilen. Vi har gedigen erfarenhet och har bland annat varit med att installera laddare åt McDonald's från Stockholm upp till Örnsköldsvik.

Kontakta oss för installation

Trevlig och professionell instruktör

Jätte bra kurs och rekommenderar varmt.

Ismail - 29/09/2021

Lärorik utbildning som ger kunskap och utbildningsbevis

Jag är skogsbonde och har bokat min utbildning för skogsmaskins förare på skotare där det krävs att jag har utbildningsbevis då jag är ute och kör skotare.

Magnus - 11/08/2021

Körde upp och blev godkänd

Min upplevelse var att jag ringde och då var dom mitt i en utbildning men jag fick komma dit och köra upp efter dagen, och ett teoriprov allting var enkelt gjorde allting snabbt. Tack för smidigheten att hjälpa mig

Ante - 04/04/2021

Utbildningen var såklart mycket givande

Jag fick utbildningen på min egna maskin och jag kan köra maskinen och arbeta med maskinen. Utbildningen var såklart mycket givande och en instruktör som gav mig dom bästa tipsen i hur man gräver och lastar.

Mark & Maskin - 11/08/2021

Köpt egen maskin

Gick kursen för att kunna arbeta på min tomt där jag bygger hus, nu gör jag allt markarbete själv med grävning.

Danne Stockholm - 01/04/2021

Utbildningen ledde till arbete som grävmaskinist

Hejje ville bara berätta att jag fick min nya anställning som grävmaskinsförare, för jag gick kursen hos er och min chef har sagt att med mina grundläggande kunskaper jag lärde mig hos er kommer jag att utvecklas hos dem som grävare

Mark & Maskin - 11/08/2021

Toppen kurs

Kompetent och en mycket trevlig instruktör tog emot på morgonen. Blev sedan skratt, och massor av bra utbildning. Utbildningen var av hög klass och mycket bra.

Mikael - 06/03/2021

Grundkurs Grävmaskinsförare

Kursen lärde mig att få grunden till att bli en bra maskinförare vi fick arbeta med kabelschakt och att planera ut massor göra återställning vi körde en 3 tons maskin

Kasper Stockholm - 13/02/2021

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar angående markarbete? Tveka inte att kontakta oss. Eller är du intresserad av våra utbildningar?